Zakelijke Evenementen & Feestjes

Welkom bij Bariq - waar de bruisende geest van Amsterdam samenkomt met de gezellige charme van een laid-back koffierestaurant, espressobar en wijnhuis in één. Hier bij Bariq draait alles om het creëren van momenten die heerlijk pretentieloos en absoluut onvergetelijk zijn. Onze gastvrije sfeer, vriendelijke service en eclectische aanbod komen samen om je een unieke ervaring te bieden. Hieronder vind je de extra diensten die we op aanvraag aanbieden:

Diensten (beschikbaar in regio Amsterdam*):
- Catering op uw locatie (kantoren, huizen enz.)
- Bedrijfsuitjes en bedrijfsdiners in Bariq
- Verjaardagsfeestjes, feesten, privéfeestjes in Bariq
- Barservice op locatie (bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes enz.)
- Barista diensten op locatie (bedrijfsevenementen, verjaardagsfeestjes etc.)
- Beschikbaar op het gebied van Amsterdam, Amstelveen, Hoofddorp, Zaandam, Haarlem

Catering op externe locaties:

Voor de regio Amsterdam: Zin in de Bariq vibe op je evenement? Wij brengen onze ontspannen charme naar de locatie van jouw keuze. Of het nu gaat om een bedrijfsfeest, een informeel samenzijn in uw achtertuin of een speciale viering op een gereserveerde locatie, onze cateringdiensten zorgen ervoor dat uw gasten kunnen genieten van een buffet op maat of van gerechten, desserts of drankjes naar keuze, waar ze zich ook bevinden. Verwacht een goed humeur en een selectie culinaire creaties die even geruststellend als heerlijk zijn. Voor zakelijke evenementen, conferenties en meer.

Bariq Greek Wine Bar Restaurant Amsterdam Freddo Espresso Freddo Cappucino

Zakelijke diners in Bariq:

Stap binnen in onze gezellige hoek en laat Bariq jullie bedrijfsdiner organiseren. Vanuit een klein team en met een maximum van 30 collega's, zet onze relaxte ambiance de toon voor een avond die meer draait om connecties dan om formaliteiten. Deel hartelijk gelach, boeiende gesprekken en een menu dat goed eten en goede wijn of cocktails viert zonder poespas. Het is een kans voor je team/afdeling om tot rust te komen, contacten te leggen en herinneringen te creëren in een omgeving die aanvoelt als thuis. We zijn er om naar al je wensen te luisteren en om verschillende gangen van maaltijden en selecties van wijn en drankjes voor te stellen. Als iemand van je team speciale dieetbeperkingen heeft, zorgen we er natuurlijk voor dat daar rekening mee wordt gehouden.

Bardiensten op externe locaties:

Breng een toast uit op eenvoud en smaak met Bariq's bardiensten. Onze barista's maken niet alleen het perfecte brouwsel; ze zijn ook experts in het mixen van brouwsels die passen bij jouw stijl. Of het nu een klassieke cocktail is, een mocktail met een twist, of een creatie op maat, wij brengen het plezier naar jouw evenement met onze kenmerkende Bariq flair. Voor uw bedrijfsevenementen, uw verjaardagsfeest of uw speciale viering, verras uw gasten met unieke cocktails, exquise wijnen en heerlijke hapjes.

Barista diensten:

Het hart en de ziel van Bariq - onze barista's zijn er om je een pretentieloze koffie-ervaring te bieden met veel smaak en kameraadschap. Van fluweelzachte lattes tot zachte espresso's, elk kopje is een bewijs van het vakmanschap en de zorg die we in elke kop stoppen. Doe met ons mee voor live brouwsessies, vriendelijk gebabbel en een cafeïnefix die voelt als bijpraten met een oude vriend.

Teamevenementen en bedrijfsuitjes:

Injecteer een beetje van Bariq's relaxte geest in je teamevenementen. Of het nu gaat om een brainstormsessie of een teambuildingsdag, wij zorgen voor een sfeer die in het teken staat van binding en ontspanning. Doe mee aan koffieproeverijen, probeer latte art en dompel jezelf onder in een ambiance die samenwerking stimuleert zonder druk. Op locatie en op de locatie van jouw keuze.

Verjaardagsfeestjes en bedrijfsfeesten:

Vier de momenten van het leven bij Bariq, waar goede tijden en goede vibes samenkomen. Van verjaardagen tot mijlpalen, onze gezellige plek is de perfecte achtergrond voor uw ontspannen vieringen. Hier heb je geen behoefte aan franjes - gewoon goed gezelschap, gezellig eten en, natuurlijk, een glas of twee wijn uit onze zorgvuldig samengestelde selectie.

Offerte aanvragen

    Please prove you are human by selecting the cup.

    Scroll naar boven